<< terugJe bent nu hier : Home * Colofon

Colofon


Opdrachtgever en beheer

Deze website is gemaakt in opdracht van de gemeente.

 

Het beheer van de lokale informatie op de website is de verantwoordelijkheid van de gemeente. De algemene informatie op de site wordt beheerd door 'Spectrum; Centrum Maatschappelijke Ontwikkeling Gelderland'. Spectrum werkt hiervoor samen met het adviesbureau Kuseema te Nijmegen. Andere samenwerkingspartners die een grote bijdrage leveren zijn PJ PARTNERS en NJR.


Doel

Het doel van deze site is dat jongeren in de leeftijd van 12 tot 23 jaar met een vraag of probleem makkelijk betrouwbare en begrijpelijke informatie kunnen vinden en indien nodig de organisatie waar ze terecht kunnen voor vragen en hulp.


Vragen en opmerkingen

Suggesties, vragen of opmerkingen over de inhoud van de website kunt u per mail aan ons kenbaar maken. Ook als u meent dat de site fouten bevat, niet volledig is of anderzijds verbeterd kan worden horen wij dit graag van u. Vragen of opmerkingen kunt u ook kenbaar maken aan de eindredacteur van de gemeente.

Gebruik hiervoor het contactformulier.

 

Ervaringen

De ervaringen op de website worden gedeeld tussen de verschillende lokale jongin websites. Deze ervaringen zijn dus niet alleen afkomstig van deze website.

 

Adressen

Adressen van organisaties komen uit de database van G!DS (bibliotheken) en/of SoCard (GGD) en worden door deze partijen onderhouden. 

 

Algemene informatie

Voor algemene vragen over dit initiatief in Gelderland kunt u contact opnemen met het informatiecentrum van Spectrum:

ic@spectrum-gelderland.nl óf s.vlaardingerbroek@spectrum-gelderland.nl

026-3846257

Voor algemene vragen over dit initiatief buiten Gelderland kunt u contact opnemen met Robbert Kroes van Kuseema.

rkroes@kuseema.nl

024-3605534

 

Auteursrecht

Op de teksten en afbeeldingen op deze website berust auteursrecht. Het is niet toegestaan zonder toestemming deze informatie over te nemen.

Technische realisatie
www.nijmedia.nl